V soboto, 15. decembra, vas vabimo na lego delavnico. Luana Malec in Urška Bonin, knjižničarki iz Knjižnice Srečka Vilharja Koper, bosta delavnico izvedli s pomočjo didaktičnega pripomočka LegoStoryStarter, izdelka programa LEGO Education, ki je oblikovan tako, da pri otrocih razvija veščine govora, poslušanja, branja, pisanja in nekatera področja računalništva. Didaktični komplet vsebuje aplikacijo za vnašanje teksta in oblikovanje zgodb. Ustvarjanje zgodb s pomočjo lego kock je preverjena metoda, ki pri otrocih povečuje motivacijo za pisanje in branje ter izboljšuje njihovo pismenost.

Imeli bomo tri delavnice:

10.00 za osnovnošolce
12.00 za srednješolce
14.00 za odrasle
Pridite v Klub narodnih manjšin - Cara Lazara 20!

Dedek Mraz že polni svoje vreče. Obljubil je, da nas bo obiskal v petek, 14. decembra, ob 19.00. Prišel bo v Jevrejski kulturni center, Gavre Vučkovića 2. Pričakali ga bodo najmlajši člani Društva Slovencev Triglav in učenci dopolnilnega pouka slovenščine, ki pripravljajo kratek program. Vsi nestrpno čakamo, da se srečamo. Bo prišel z dedkom Mrazom tudi Božiček? Pridite in boste videli!

Radno vrijeme Udruženja TRIGLAV:  od 5.11.2018.

ponedeljak od 9-12
srijeda od 18.30 - 20.30
petak od 9-12

U akademskoj 2018/19. godini na Filološkom fakultetu izvodiće se nastava slovenačkog jezika. Nastavu mogu pohađati studenti svih fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci. Za studente Filološkog fakulteta to će biti izborni predmeti, a za zainteresovane studente ostalih fakulteta to bi bila fakultativna nastava. Nastavu će izvoditi izvorni govornici.

Nastava slovenačkog jezika izvodiće se četvrtkom 18.00-19.30 i petkom 8.00-9.30 na Filološkom fakultetu. Kontakt osoba je Pavel Ocepek: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Attachments:
Download this file (letak-slovenacki-jezik.pdf)letak-slovenacki-jezik.pdf[ ]2769 kB