Naša partnerska organizacija Društvo za razvijanje dobrovoljnog rada iz Novog Mesta poziva volontere da učestvuju u projektu - potrebna je jedna osoba iz BiH.

Više o projektu:

Read more ...

Vsi, ki se zanimate za nadaljevanje šolanja na slovenskih srednjih in višjih šolah ter na fakultetah, boste informacije prejeli na informativnih dnevih. V petek, 14. februarja, dopoldan in popoldan, ter v soboto, 15. februarja, dopoldan bodo šole odprle svoja vrata, predstavili vam bodo svoje programe, vprašali boste lahko, kakšni so pogoji za vpis. 

Informacije o prednostih študija v Sloveniji so zbrane tudi na spletni strani

https://2tm.rs/?fbclid=IwAR1GkEMPFRMiOLWDWFYl78G1ko8xzFqBOFiOgFfxvRYAkvpO29fZ40C9wBE

 

Za MLADE od 13 do 17 let Center za slovenščino v Ljubljani organizira mladinsko poletno šolo, ROK ZA PROŠNJO ZA ŠTIPENDIJO je 15. MAREC:

Read more ...

Za leto 2020 je spremenjen rok za prijavo za štipendijo za Poletno šolo slovenskega jezika in za Mladinsko poletno šolo slovenskega jezika. Kandidati morajo po novem prošnje oddati najkasneje do 15. marca 2020 (prejšnja leta je bil rok za prijavo 15. maj). Komisija za štipendije se bo sestala v začetku aprila.

Rok za prijavo na Jesensko šolo slovenskega jezika bo ostal isti, in sicer kandidati morajo prošnje oddati najkasneje do 15. maja 2020.

Za vsa dodatna vprašanja se obrnite na Center za slovenščino kot drugi in tuji jezik: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..